Saya Segak Berbaju Melayu

Hye.
Assalamualaikum.


Nampak X banner kat atas nie...comelkan doodle die..
So, cute..U know...!!
Banner kat atas nie actually adalah banner bagi satu contest yang dibuat oleh seorang bloger nie..
nama dia
Kucings' Blog.

Alang-alang kita semua tengah berpuasa dan nak sambut Aidilfitri x lama lagi.
Contest nie mmg sesuai untuk diadakan.
memang best lah.
syarat-syarat dia pun simple je..just upload gambar kita yang sesuai dengan tema contest.
dan beberapa lagi...
Kalau nak tahu dan Join contest nie, korang boleh klik SINI.

so, cari punya cari....jumpa jugak gambar aku untuk masuk contest nie.
|
|
|
|
V
TAAARRAAA...!!!
*hehe~

Gambar nie diambil masa raya tahun lepas, 2010.
di kampung halaman tercinta. =)
Chaiyok-chaiyok kamil..!!
huhu~

Sekian,
Thxns for reading this entry.

6 comments:

ame elms ! said...

ame singgah nak wish good luck nie ! good luck . :)) ehh , meh tengok gambar ame yang segak berbaju melayu pule .

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/saya-segak-berbaju-melayu.html

and Selamat Hari Raya too . -.-

Kamil Izhari said...

terima kasih..=)

Zul Fattah said...

haha..gud luck k..
saya pun join jugak.. huhu..

http://zulfattah.blogspot.com/

Kamil Izhari said...

thxns..!!

gud luck jgk.=)

Mohd Khairi Khadzir said...

perrghhh hensem kacak bergaya !! hehhee good luck!! nk pinjm kasut ngan songket ley?haha

Kamil Izhari said...

thxns..!!
gud luck jgk der..!!
nak pinjam??
err...

Post a Comment

Ruang ini untuk anda..=)