Hah..!! TOP 50..??

Hye Assalamualaikum.


Hari nie aku happy sangat...Happy yang dah lama aku x rasa..mcam seorang Bapa yang baru dapat anak pertama..mcm nie...Woww..!!


(macam la aku dah kahwin dan pernah dapat anak pertama)...hehe~

Hari  nie ada dua perkara yang membuatkan aku GEMBIRA.
BUT, untuk entri nie aku nak cerita 1 je dulu sebab ni entri KHAS..untuk Blog Kucing.
Blog je name kucing..tuan blog tetap manusia Okay..!!


Actually, aku baru ja balik dari Alor Setar pukul 10 td..ada majlis berbuka puasa ngan kawan2 aku.
Masuk2 je dalam rumah, terus aku terjah kat kekasih aku..!!
Sebab nak check Notification kat fb n  blog je pun..hehe~
Sekali, kena Heart Attack jap 3 second..(3 second je..lama2 nnt, arwah la aku jawabnya)
Aku tengok traffic orang singgah ke blog aku bnyak gila...majoritinya dari link Blog Kucing. Pelik la aku pun, tiba-tiba ja kan..so,dengan rasa hairannya terus klik kat link source tue.

Memang Shock aku seketika, sebab aku baru je nak tanya AM (tuan punya blog Kucing) bila boleh tau result setiap stage contest dia. Tup..tup..!! dah keluar dah senarai nama peserta yang join contest tue...



untuk stage1.





Hah...Top 50..??
betul ke??

Aku pun scroll lah dekat PAGE DIA NIE kot-kot lah ada nama aku kan..
dan ternyata memang ada nama aku senarai dalam top 50 tue.
patutla traffic blog meningkat..!!

ALHAMDULILLAH....!!
Memang susah kowt aku nak bersaing dalam contest nie..Punya lah ramai yang join.
semuanya comel-comel dan segak-segak dengan Baju Melayu(boy) dan Baju Kurung (gurl) masing-masing.
Percentage nak menang tue agak susah jgk la.
So, bagi sesiapa yang x sempat join tue..harap bersabar.
Nanti aku suruh AM wat contest yang macam nie jugak lagi k..
hehe~
Dat's all for tonight..& thxns for reading.

p/s: Thxns AM. Hopefully boleh la menang ke Final nanti ye...!!
hehe~

2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

wahh good luck!!

Kamil Izhari said...

thxns..khairi.
n gud luck too...=)

Post a Comment

Ruang ini untuk anda..=)